میرنیوز

موسسه پژوهشی علوم و صنایع غذایی

آخرین اخبار علمی دارای کلمه کلیدی : موسسه پژوهشی علوم و صنایع غذایی

حسگری برای سنجش نوعی ماده سمی در قهوه، آب‌انگور و ادویه‌جات

حسگری برای سنجش نوعی ماده سمی در قهوه، آب‌انگور و ادویه‌جات
2022-02-05T12:32:50+03:30
محققان موسسه پژوهشی علوم و صنایع غذایی موفق به طراحی تراشه زیستی جهت شناسایی و سنجش اکراتوکسین A به عنوان تهدید جدی در ایمنی مواد غذایی و سلامت انسان شدند. ...

ضایعات و دور ریز ۳۵ درصدی محصولات کشاورزی در کشور

ضایعات و دور ریز ۳۵ درصدی محصولات کشاورزی در کشور
2022-01-23T17:17:11+03:30
معاون مؤسسه پژوهشی علوم و صنایع غذایی گفت: طبق آمارهای رسمی به طور متوسط در ایران ۳۵ درصد از محصولات کشاورزی در بخش های مختلف زنجیره تأمین ضایع می‌شود که این...

راهکاری برای ایجاد امنیت غذایی در شرایط فعلی کشور/غنی‌سازی مواد غذایی با ریز مغذی‌ها

راهکاری برای ایجاد امنیت غذایی در شرایط فعلی کشور/غنی‌سازی مواد غذایی با ریز مغذی‌ها
2021-11-07T09:12:27+03:30
رییس مؤسسه پژوهشی علوم و صنایع غذایی با تاکید بر اینکه بخش قابل توجهی از مواد غذایی در کشور به صورت ضایعات و دور ریز از چرخه مصرف خارج می‌شود، گفت: از سوی دی...

بسته تخصصی بهره‌وری صنایع غذایی در مؤسسه صنایع غذایی ارائه می‌شود

بسته تخصصی بهره‌وری صنایع غذایی در مؤسسه صنایع غذایی ارائه می‌شود
2021-10-11T11:08:50+03:30
رئیس مؤسسه پژوهشی علوم و صنایع غذایی گفت: همزمان با ۱۶ اکتبر (۲۴ مهر ماه) «روز جهانی غذا» و «هفته غذا در کشور»، بسته تخصصی بهره‌وری صنایع غذایی در مؤسسه پژوه...

تولید شکلات‌های کم کالری کاهنده استرس و بستی پروبیوتیک

تولید شکلات‌های کم کالری کاهنده استرس و بستی پروبیوتیک
2021-08-05T07:25:55+04:30
رییس مؤسسه پژوهشی علوم و صنایع غذایی با اشاره به برنامه ۱۰ ساله این مؤسسه در توسعه پروبیوتیک‌ها و سین بیوتیک‌ها در صنایع غذایی، گفت: تولید بستنی پروبیوتیک بر...

ساخت خشک‌کن با قابلیت حفظ بیشتر ارزش غذایی در دستور کار محققان کشور

ساخت خشک‌کن با قابلیت حفظ بیشتر ارزش غذایی در دستور کار محققان کشور
2021-07-03T11:42:48+04:30
با توجه به اینکه سالیانه به طور متوسط حدود ۳۵ درصد محصولات کشاورزی تبدیل به ضایعات می شود، محققان موسسه پژوهشی علوم و صنایع غذایی نسبت به طراحی و ساخت دستگاه...

ساخت دستگاه خانگی پخت نان مسطح با آهنگ پخت قابل برنامه‌ریزی

ساخت دستگاه خانگی پخت نان مسطح با آهنگ پخت قابل برنامه‌ریزی
2021-06-27T15:09:27+04:30
محققان موسسه پژوهشی علوم و صنایع غذایی موفق به طراحی و ساخت دستگاه خانگی پخت نان مسطح با آهنگ پخت قابل برنامه‌ریزی شدند.

اصالت سنجی زعفران با کمک هوش مصنوعی

اصالت سنجی زعفران با کمک هوش مصنوعی
2021-06-22T09:54:55+04:30
محققان موسسه پژوهشی علوم و صنایع غذایی کشور با کمک هوش مصنوعی موفق به اصالت سنجی زعفران شده اند که به گفته آنها در آینده ای نزدیک با طراحی سیستم هوشمند قابل ...

رتبه اول تعداد قراردادهای مرتبط با جامعه و صنعت

رتبه اول تعداد قراردادهای مرتبط با جامعه و صنعت
2021-04-19T17:59:07+04:30
بر اساس آخرین گزارش ارزیابی و رتبه بندی معاونت پژوهش و فناوری وزارت علوم، تحقیقات و فناوری از مراکز زیر مجموعه این وزارتخانه که اواخر سال ۱۳۹۹ منتشر شد، موسس...

تولید کیت هایی برای اعلام دقیق تاریخ انقضای مواد غذایی

تولید کیت هایی برای اعلام دقیق تاریخ انقضای مواد غذایی
2020-10-20T14:30:57+03:30
معاون پژوهشی موسسه علوم و صنایع غذایی از ساخت سنسورهایی برای اعلام تاریخ انقضای مواد غذایی خبر داد.

تولید جیره غذایی ۲۴ تا ۴۸ ساعته در کشور/سرنوشت طرح ملی سند پایش آلودگی مواد غذایی

تولید جیره غذایی ۲۴ تا ۴۸ ساعته در کشور/سرنوشت طرح ملی سند پایش آلودگی مواد غذایی
2020-10-20T14:30:57+03:30
رئیس موسسه علوم و صنایع غذایی با بیان اینکه سند ملی پایش آلاینده های مواد غذایی که از طرح های کلان ملی است، به دلیل محدودیت در اعتبارات در حد سند باقی مانده ...

دستیابی محققان کشور به فناوری تولید نبات رژیمی کم‌کالری

دستیابی محققان کشور به فناوری تولید نبات رژیمی کم‌کالری
2020-09-29T14:42:24+03:30
رئیس مؤسسه پژوهشی علوم و صنایع غذایی از دستیابی به فناوری تولید نبات رژیمی کم کالری توسط محققان این موسسه خبر داد.

رشد ۱۰۰ درصدی درآمدزایی در موسسه پژوهشی علوم و صنایع غذایی

رشد ۱۰۰ درصدی درآمدزایی در موسسه پژوهشی علوم و صنایع غذایی
2020-09-14T14:42:17+04:30
رئیس مؤسسه پژوهشی علوم و صنایع غذایی از رشد ۱۰۰ درصدی درآمد اختصاصی این موسسه در سال ۹۸ نسبت به مدت مشابه سال قبل خبر داد.

نمایه‌ نشریه موسسه پژوهشی علوم و صنایع غذایی در "اسکوپوس"

نمایه‌ نشریه موسسه پژوهشی علوم و صنایع غذایی در "اسکوپوس"
2020-09-07T12:19:14+04:30
رئیس مرکز اسناد و کتابخانه موسسه پژوهشی علوم وصنایع غذایی از نمایه سازی نشریه پژوهش و نوآوری در علوم و صنایع غذایی این مؤسسه در اسکوپوس خبر داد. ...

نمایه‌سازی نشریه موسسه پژوهشی علوم و صنایع غذایی در پایگاه اطلاعاتی اسکوپوس

نمایه‌سازی نشریه موسسه پژوهشی علوم و صنایع غذایی در پایگاه اطلاعاتی اسکوپوس
2020-09-07T11:25:53+04:30
رئیس مرکز اسناد و کتابخانه موسسه پژوهشی علوم وصنایع غذایی از نمایه سازی نشریه پژوهش و نوآوری در علوم و صنایع غذایی این مؤسسه در اسکوپوس خبر داد. ...
X فیلم جدید فیلم جدید دانلود فیلم و سریال تبلیغات شما (پیام به تلگرام)